8 gedachten over “Agenda”

 1. Beste Sander,

  Op donderdag 22 september organiseren we in De Windwijzer een spetterend intercultureel open podium onder de titel ‘Cultuur Verbindt!
  Onder dit bericht, tref je daarover wat meer informatie aan.
  Mijn vraag aan jou is of we ook op jouw aanwezigheid en op de voordracht van een paar van je gedichten mogen rekenen die avond. Ik zou dat helemaal geweldig vinden en ik hoor graag van je. Vriendelijke groet!

  Donderdag 22 september, 19.30 uur – Cultuur verbindt! In het kader van de vredesweek organiseert De Windwijzer samen met de vredesambassade van Vlaardingen een culturele avond met dichters, muzikanten en verhalenvertellers . Het thema van de vredesweek is ‘Vrede verbindt’. Wat mensen verbindt om in vrede met elkaar te leven is ook het delen van hun cultuur, van liederen, verhalen, dans, beeldende kunst, maaltijden, mode. Op deze avond hopen we een bonte avond met bijdragen uit allerlei verschillende culturen te kunnen presenteren: Syrië, Eritrea, Sudan, Somalië maar ook uit Nederland. We willen de burgemeester vragen om de avond te openen met een gedicht. Als u zin heeft om op deze avond ook iets ten gehore te brengen, dan bent u van harte uitgenodigd om dat te doen. Meld u zich daarvoor dan even aan via info@dewindwijzer.nl. Juan Heinsohn en Rob van Herwaarden zullen de verschillende bijdragen aan elkaar praten en tussendoor wat inspirerende filmpjes laten zien over verbinding, ontmoeting en vrede. Vele Vlaardingers Eén Huis zal gevraagd worden voor wat lekkere hapjes te zorgen uit verschillende keukens. Kortom: een feestelijke avond die u niet mag missen!

  Toegang: vrij

 2. Pingback: levitra generic
 3. Pingback: viagra online
 4. Pingback: tadalafil 5mg

Geef een reactie